Arche Bio Tamari sojų padažas, be glitimo, 250 ml Padidinti

Arche kedro statinėse tradicičkai fermentuotas sojų padažas tamari 250 ml

Rytietiško maisto gerbėjams ir gurmanams - tikras japoniškas produktas! Natūraliai fermentuoto sojų padažo Arche Tamari receptas perduodamas iš kartos į kartą. Sojos padažo fermentacija kedro medžio statinėse suteikia jam sodrų, nepakartojamą skonį ir aromatą. Naudokite visur: marinatams, tofu, ryžių ir daržovių patiekalams, sriuboms.

Smulkiau

10,40 €

Intensyviai sodraus skonio. Aukščiausios klasės japoniškas tamari padažas, daugelį mėnesių fermentuotas kedrų statinėse. Tinka veganams.

Sudedamosios dalys: sojų pupelės* 42%, vanduo, jūros druska, mikawa mirin* (alkoholinis ryžių ir prieskonių pagardas*: ryžiai*, vanduo, A. oryzae fermentas), skrudinti miežių miltai*, A. oryzae fermentas.

* – iš ekologinių ūkių, sertifikato nr. žr. ant pakuotės.

100 g yra: energinės vertės 300 kJ/ 71 kcal, riebalų <0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 4,8 g, iš kurių cukraus <0,2 g, baltymų 11,8 g, druskos 15,7 g.

Gamintojas Arche Naturprodukte GmbH, Liebigstr. 5a, D-40271 Hilden, Vokietija.

Arche: Japonijos išmintis Jūsų virtuvėje

Šimtus metų senosios maisto ruošimo tradicijos suteikia skonio mūsų kasdieniam gyvenimui. Esame dėkingi Vokietijos kompanijai Arche, kuriančiai pagal japonų virtuvės principus, kad rytietiškų patiekalų galime pasigaminti iš sertifikuotų ekologiškų produktų! Skaityti daugiau...

Jums taip pat gali patikti