Arche Bio Tamari sojų padažas, be glitimo, 250 ml

10,40 €

Aštraus skonio sojų padažas. Gaminamas pagal tradicinį japonų Yaemon šeimos receptą. Ilgametė gaminimo tradicija ir ilgas Bio Tamari  brandinimas užtikrina nepakartojamą padažo skonį ir aromatą. Bio Tamari gali būti naudojamas labai universaliai, jis išlaiko savo skonį net ir ilgai kaitinamas: kaip padažas prie daržovių patiekalų, marinatų, tofu pagardinimui, patiekaluose iš paukštienos ir žuvies.

Sudedamosios dalys: Sojų pupelės*, vanduo, jūros druska, Mikawa Mirin*(ryžių vyno padažas: ryžiai*, vanduo, Aspergillus oryzae fermentas), skrudinti miežių miltai*, Aspergillus oryzae fermentas.

* ekologiškai užauginta (sertifikato Nr. DE-001-Öko-Kontrollstelle).

Gamintojas: Arche NaturprodukteGmbH D-40721 Hilden

Jums taip pat gali patikti