Arche Bio Shoyu sojų padažas, 250 ml

6,25 €

Švelnaus aštrumo sojų padažas, pagamintas iš sojos pupelių ir kviečių pagal tradicinį japonišką receptą  Johsen gamykloje Vokietijoje. Tikras atradimas virtuvėje: dera su europietiškais ir azietiškais patiekalais. Puikiai tinka daržovių patiekalams bei sriuboms pagardinti, padažams ir užpilams gaminti. Siekiant atskleisti Bio Shoyu sojų padažo skonį, rekomenduojama jo pilti patiekalo ruošimo pabaigoje.

Sudedamosios dalys: vanduo, sojos pupelės*, kviečiai*, jūros druska, Aspergillus oryzae fermentas

* - ekologiškai užauginta (sertifikato Nr. DE-001-Öko-Kontrollstelle).

Gamintojas: Arche NaturprodukteGmbH D-40721 Hilden

Arche: Japonijos išmintis Jūsų virtuvėje

Šimtus metų senosios maisto ruošimo tradicijos suteikia skonio mūsų kasdieniam gyvenimui. Esame dėkingi Vokietijos kompanijai Arche, kuriančiai pagal japonų virtuvės principus, kad rytietiškų patiekalų galime pasigaminti iš sertifikuotų ekologiškų produktų! Skaityti daugiau...

Jums taip pat gali patikti