Nauja
GEPA Fleur de Sel Ekologiškas pieniškas šokoladas su jūros druska 100 g Padidinti

GEPA Fleur de Sel Ekologiškas pieniškas šokoladas su jūros druska 100 g

São Tomé sala garsėja savo kokybiška kakava. GEPA sukūrė itin aromatingą gurmanišką šokoladą, harmoningai derantį su raudonuoju vynu. Ragaukite GEPA ekologišką pienišką šokoladą su jūros druska.

Smulkiau

4,25 €

Sudedamosios dalys: nerafinuotas cukranendrių cukrus°*, nenugriebto pieno milteliai°* (25%), kakavos sviestas°*, kakavos masė°*, piramidės formos jūros druskos kirstalai fleur de sel 0,5%, vanilės ekstraktas°*. Kakavos šokolade 37%. Gali būti riešutų ir gliuteno pėdsakų.

° – įgyta sąžiningos prekybos būdu (Fair Trade) iš mūsų partnerių Manduvirá (Paragvajus), COOPROAGRO (Dominikos Respublika), El Ceibo (Bolivija), CECAQ-11 (São Tomé). * – ekologiški (sertifikato Nr. žr. ant pakuotės)

Mes naudojame tik gryną kakavos sviestą, išvengdami kitų priemaišų ir sojų lecitino.

CECAQ-11 yra ekologiškos kakavos pionieriai São Tomé. GEPA aktyviai palaiko šio partnerio veiklą ir kakavos apdorojimo bei marketingo vystymą. Sąžininga prekyba gerima smulkiųjų ūkininkų gyvenimo sąlygas ir suteikia geresnį gyvenimą jų vaikams.

100 g yra: energinės vertės2371 kJ / 569 kcal, riebalų 37,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23,7 g, angliavandenių 47,7 g, iš kurių cukraus 46,4 g, baltymų 8,3 g, druskos 0,74 g.

Gamintojas: GEPA The Fair Trade Company, GEPA-Weg 1, D-42327 Wuppertal, Vokietija.

Jums taip pat gali patikti