Nauja
GEPA Fleur de Sel Noir Ekologiškas juodasis šokoladas su jūros druska 100 g Padidinti

GEPA Fleur de Sel Noir Ekologiškas juodasis šokoladas su jūros druska 100 g

São Tomé sala garsėja savo kokybiška kakava. GEPA sukūrė itin aromatingą gurmanišką šokoladą, harmoningai derantį su raudonuoju vynu. Ragaukite GEPA ekologišką juodąjį šokoladą su jūros druska.

Smulkiau

4,25 €

Sudedamosios dalys: kakavos masė°*, nerafinuotas cukranendrių cukrus°*, kakavos sviestas°*, kakavos milteliai°*, piramidės formos jūros druskos kirstalai fleur de sel 0,5%. Kakavos šokolade 70%. Gali būti riešutų ir gliuteno pėdsakų.

° – įgyta sąžiningos prekybos būdu (Fair Trade) iš mūsų partnerių Manduvirá (Paragvajus), COOPROAGRO (Dominikos Respublika), El Ceibo (Bolivija), CECAQ-11 (São Tomé).

* – ekologiški (sertifikato Nr. žr. ant pakuotės)

Mes naudojame tik gryną kakavos sviestą, išvengdami kitų priemaišų ir sojų lecitino.

CECAQ-11 yra ekologiškos kakavos pionieriai São Tomé. GEPA aktyviai palaiko šio partnerio veiklą ir kakavos apdorojimo bei marketingo vystymą. Sąžininga prekyba gerima smulkiųjų ūkininkų gyvenimo sąlygas ir suteikia geresnį gyvenimą jų vaikams.

100 g yra: energinės vertės2402 kJ / 579 kcal, riebalų 43,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27,1 g, angliavandenių 34,6 g, iš kurių cukraus 26,9 g, baltymų 7,5 g, druskos 0,52 g.

Gamintojas: GEPA The Fair Trade Company, GEPA-Weg 1, D-42327 Wuppertal, Vokietija.

Jums taip pat gali patikti